O projektu

Pomoć poljoprivrednicima u  Opštini Modriča kroz Udruženje Modrička Polja

Info

Donator: SAD, Švedska
Implementator: SAD i Švedska
Korisnici: 11 farmi

Status: Završen
Početak: 27 October 2014
Kraj: 20 April 2015

Novosti

Isporučeni materijali u upotrebi

Komentar korisnika

Marko Vasić

Rođen sam u Vranjaku. Tu sam odrastao i tu živim. Starosjedioc sam. Poplave u maju su mi uzrokovale veliku štetu. Odnijele su mi 12 dunuma zemljišta i sjetve. Uništen mi je i plastenik. Prva poplava u maju ga je skoro otrgala, a druga poplava u avgustu ga je dokrajčila. Sve što sam posijao u plasteniku je otišlo. Od FARMA projekat sam preko udruženja "Modrička polja" dobio plastenik od 100m2. Taj mi plastenik puno znači. Mogu raditi u njemu i volim da radim oko njega. Privređujem za vlastito domaćinstvo, a i prodam dosta povrća.

Ljubica Lukić

Prošlogodišnje majske poplave su mi odnijele plastenik. Tek smo ga bili izgradili i nije trajao ni 20. dana, a voda ga je odnijela. Od FARMA projekat sam dobila novi plastenik i ta mi je šteta sanirana. Puno mi znači plastenik koji sam dobila. Imam svega u njemu. I paradajza i krastavaca i paprika. Imam hrane, proizvodim za vlastite potrebe. Zadovoljna sam. Platila sam i PDV na ime ličnog učešća, morala sam, iako neki i nisu.

Jelica Trivić

Plasteničkom proizvodnjom se bavim 6 - 7 godina. Poplava koja se desila u maju prošle godine odnijela mi je cijeli plastenik. Od FARMA projekat smo dobili novi plastenik. U njemu proizvodim za vlastito domaćinstvo, ali i za prodaju. Zadovoljna sam i zahvalna na pomoći koju sam primila. Sva mi je šteta sanirana.

O donatoru

+ Pročitaj više

Posjeti stranicu donatora

O donatoru

+ Pročitaj više

Posjeti stranicu donatora

Drugi projekti u blizini

Podržano od: