O projektu

Evropska unija, preko UNICEF-a donirala je opremu najugroženijim školama u BiH, oštećenim u poplavama u maju 2014 godine. Kao jedan dio donacija, EU i UNICEF-a obezbijedili su namještaj, tehničku opremu i didaktički materijal.

Info

Donator: EU
Implementator: UNICEF
Korisnici: 362 učenika

Status: Završen
Početak: 17 July 2014
Kraj: 30 September 2015

Novosti

2 didaktički pribor je isporučen, 125 komada sportske opreme, 1 oprema za nastavu iz hemije, 1 oprema za nastavu iz biologije, 1 pribor za nastavu iz fizike i 1 oprema za nastavu iz informatike će biti isporučeni

Komentar korisnika

Mile Majdanac, direktor OŠ Dositej Obradović

U toku poslednjih polava koje su zadesile osnovnu školu Dositej Obradović u Razboju pored školskog objekta i fiskulturne sale, uništena je kompletna didatička oprema i nastavna sredstva potrebna za odvijanje nastavnog procesa. Zahvaljujući aktivnostima UNICEF-a za školu je nabavljena kompletna sportska oprema potrebna za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja (klupe za svlačionice, kozlić, lopte, mreže za košarku, čunjevi, štoperice stolovi za stoni tenis). Takođe, zahvaljujući ovoj organizaciji za potrebe škole nabavljeni su kompleti školskih kreda, razne bojice, olovke, pluto table, šestari, lenijeri, povećala, drvene računaljke itd. U narednom periodu planirano je da se završi i nabavka didatičke opreme i namješta za kabinete informatike, biologije, hemije i fizike, rekao je direktor Mile Majdanac.

O donatoru

+ Pročitaj više

Posjeti stranicu donatora

Drugi projekti u blizini

Podržano od: