O projektu

Evropska unija, preko UNICEF-a donirala je opremu najugroženijim školama u BiH, oštećenim u poplavama u maju 2014 godine. Kao jedan dio donacija, EU i UNICEF-a obezbijedili su namještaj, tehničku opremu i didaktički materijal.

Info

Donator: EU
Implementator: UNICEF
Korisnici: 1,065 učenika

Status: Završen
Početak: 17 July 2014
Kraj: 30 September 2015

Novosti

54 komada sportske opreme, 1 oprema za nastavu iz hemije, 1 oprema za nastavu iz biologije, 1 pribor za nastavu iz fizike i 1 oprema za nastavu iz informatike će biti isporučeni

Komentar korisnika

Nada Bačić, ravnateljica

Ravnateljica sam od 01.09.2014.godine, te vam ne bih znala reći koliku je štetu pretrpjela Centralna OŠ Vladimira Nazor, kao ni druge, područne škole u Vojskovi, Zoricama, Prudu i Gornjoj Dubici. Centralna škola ima 494 učenika. Od UNICEF-a smo dobili sportsku opremu, didaktiči materijal (mnogo bojica, papira, ljepila, potrošnog materijala). Što se tiče opreme za nastavu iz hemije i bilogije, nešto je stiglo, a ostatak su nam obećali isporučiti. Opremu iz informatike su nam, također, obećali isporučiti 25.08.2015.godine. Isporučeni su nam i nosači i konopci za lopte. U biti smo dobili sve što smo trebali. Ono što nismo, ćemo dobiti, obećali su da će nam isporučiti. Jako smo zadovoljni sa svime što smo dobili. Jako smo zadovoljni sa pomoći i od UNDP-a i od UNICEF-a.

O donatoru

+ Pročitaj više

Posjeti stranicu donatora

Drugi projekti u blizini

Podržano od: