O projektu

Pomoć poljoprivrednicima u Opštini Domaljevac  kroz Udrugu Sunce

Info

Donator: SAD, Švedska
Implementator: SAD i Švedska
Korisnici: 6 farmi

Status: Završen
Početak: 31 December 2014
Kraj: 20 April 2015

Novosti

Isporučeni materijali u upotrebi

Komentar korisnika

Andja Blazanovic, Domaljevac

Pomoc sam dobila od USAID kroz projekat FARMA. Donacija se sastojala od 200 vreca supstrata za gljive, mobilne klime i dva ventilatora. Donacija je stigla pocetkom godine, tako da sam uspjela proizvesti odredjenu kolicinu gljiva i plasiratri na trziste, cime sam uspjela poboljsati standard porodice. Mnogo sam zahvalna donatorima na pomoci.

Matijas Djukic

Dobio sam koncentrovanu hranu za farmu svinja.

Marijan Djukic

Od USAID sam, posredstvom Udruge "Sunce" Domaljevac, dobio odredjenu kolicinu stocne hrane za svinje, koja nam je puno pomogla u periodu posle poplave, da prehranimo sacuvani broj grla svinja. Donatoru puno hvala na pomoci.

Antonija Mikolic, Domaljevac

Izjavu je dao Djuro Mikolic, muz Antonijin: U katastrofalnoj poplavi iz 2014. sam pretrpio veliku stetu na stambenim i poljoprivrednim objektima, opremi za poljoprivredu i poljoprivrednim usjevima. Preko Udruge "Sunce" iz Domaljevca sam dobio koncentrovanu hranu za svinje. Pored ovoga, aplicirao sam i za mjesaonu stocne hrane, koja je stradala u poplavi ali je nisam dobio. Nisam dobio ni dovoljnu kolicinu hrane za svinje, zato sto se bavim tovom svinja i imam veliki broj grla. Hvala donatoru i na ovoj pomoci, koja je pomogla da prehranim jedno vrijeme tovljenike.

Ivo Lucic, Domaljevac

U katastrofalnoj poplavi iz 2014. godine sam pretrpio veliku stetu na stambenim objektima a takodje i na opremi i objektima namijenjenih poljoprivrednoj proizvodnji. U poplavi mi je stradao i cijeli pcelinjak. Preko Udruge "Sunce" iz Domaljevca sam dobio 39 komplet kosnica. Donacija je bila od USAID i puno mi je pomogla u zanavljanju proizdodnje meda i ostalih pcelinjih proizvoda. Pcelinja drustva sam sam nabavio, sto je bilo moje ucesce u realizaciji ove donacije. Puno se zahvaljujem narodu SAD na pomoci.

O donatoru

+ Pročitaj više

Posjeti stranicu donatora

O donatoru

+ Pročitaj više

Posjeti stranicu donatora

Drugi projekti u blizini

Podržano od: