O projektu

Federalni fond za pomoć nastradalim od prirodne nesreće na teritoriji Federacije BiH sredstva koja su odlukama Upravnog odbora doznačeno direktno općinama Unsko Sanskog kantona pomoć gradu Bihaću, uplata po odluci UO gradu Bihaću 01-14-242-07/14

Info

Donator: BiH
Implementator: Federalni fond za pomoć nastradalim od prirodne nesreće na teritoriji Federacije BiH
Korisnici: 12 privrednih subjekata Bihać

Status: Planira se
Početak: 4 September 2014
Kraj: 4 September 2014

Novosti

Sredstva isplaćena u cijelosti, stepen realizacije nepoznat.

Komentar korisnika

UR Sojenica

Poplave iz 2014. godine su nam uništile ljetnu baštu koja se nalazi na obali Une, kada je pukla betonska konstrukcija i uništen pomoćni objekat. Kao pomoć smo dobili 2000KM od općine te smo uspjeli saniati jedan dio štete. Ostalo nam je sanirati još mnogo toga a vrijednost radova iznosi nekoliko hiljada maraka. S obzirom na situaciju u državi moramo biti zadovoljni dobivenom pomoći.

UR Zlajo

U poplavama sam izgubio ljetnu baštu na obali une sa inventarom, a kao pomoć sam dobio 2000KM od općine, te sam uspio sanirati diom štete. Jako sam zadovoljan dobivenim sredstvima jer mi je pomoglo da popravim oštećeno.

TR Zoka

Tokom poplava smo pretrpjeli štetu koju smo upotpunosti uspjeli sanirati sa pomoći od 2000KM koju nam je preko općine Bihać donirao Federalni fond.

UR Lovac

Tokom poplava najviše su mi oštećeni potporni zidovi ali sam pretrpio i mnoga druga oštećenja na objektu. Kao donaciju sam dobio 2000KM od Federalnog fonda preko općine Bihać, a zadovoljan sam obivenim jer sam uspio sanirati nastalu štetu.

Ostrovica-Una

Tokom poplava oštećen nam je restoranski prostor na obali Une, a kao donaciju smo dobili 2000KM od općine Bihać i zadovoljni smo dobivenim.

Bistro Edi

Tokom poplava oštećen mi je donji sprat u kome se nalazi lokal, a kao pomoć sam dobio 2000KM od općine Bihać. Uspio sam sanirati štetu pa sam zadovoljan dobivenim.

UR Havala

Poplave nas muče godinama, a ove posljednje su nam oštetile podove, zidove, stolariju, mokri čvor i drugo. Kao pomoć smo dobili 2000KM od općine Bihać iz Federalnog fonda, a uspjeli smo sanirati jedan dio objekta.

Drugi projekti u blizini

Podržano od: